Inloggade användare

Under Arkiv – Systemunderhåll – Inloggade användare kan du se vilka användare som är inloggade i den aktiva företagsgruppen och i vilket företag de jobbar. Det kan vara bra tex om du behöver be alla användare logga ut inför en systemuppdatering eller liknande. Du kan också själv logga ut en användare som kanske glömt att logga ut eller fått ett avbrott och därmed spärrar inloggningen. Markera i så fall aktuell användare och klicka på Koppla bort. Om den bortkopplade användaren faktiskt är inne och kör kommer denne att tvingas att logga in på nytt för att kunna fortsätta arbetet.

Inloggade användare